Μια οικογένεια μια ιστορία

Η PRODRINKS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2007. Ιδρυτικά μέλη της εταιρείας είναι οι Λουκάς & Σπύρος Σπυρόπουλος.

Τόσο το πάθος για επαφή και γνωριμία με τους ανθρώπους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και η πολυετή εμπειρία του Λουκά Σπυρόπουλου (30 χρόνια) πάνω στις πωλήσεις, ήταν η αφορμή για την ίδρυση αυτής της εταιρείας.

Τα πρώτα βήματα της (2007-2010) έρχονται αντιμέτωπα με μια μεγάλη δημοσιονομική κρίση για τα ελληνικά δεδομένα. Παρά τα δύσκολα χρόνια που διένυε η ελληνική αγορά και παρά το γεγονός ότι η αγοραστική δύναμη μειωνόταν συνεχώς, το πάθος, η θέληση & η εργατικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που συντέλεσαν στην σταθερή και υγιή ανάπτυξη της PRO-DRINKS.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά premium brands υψηλής ποιοτικής αξίας με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο και την κοινωνία όσο και στο περιβάλλον (με περιβαλλοντική συνείδηση).

Με την προσπάθεια αυτή ερχόμαστε πιο κοντά στο όνειρό μας για ένα διαφορετικό αύριο

Μια πορεία ένας στόχος

 1. Η εταιρεία PRoDRiNKS ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της με την εμπορία και διακίνηση προϊόντων όπως χυμοί, αναψυκτικά, νερά, μπύρες, κρασιά κ.α.
 2. Γίνεται η πρώτη μεταφορά σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου.
 3. Ξεκινάει η επιτυχημένη συνεργασία με τις εταιρείες “Ελληνικοί Χυμοί ΑΕ” - “VIVAFRESH” και την ποτοποιία “Κ. Ψυχής & Υιοί”.
 4. Η εταιρεία δημιουργεί ένα private label στην κατηγορία του χύμα κρασιού, με την επωνυμία «Γλεντοκόπι».
 5. Αναβάθμιση του τμήματος πωλήσεων με συστήματα αυτοματοποίησης.
 6. Ξεκινάει η ισχυρή συνεργασία με το παγκοσμίως γνωστό Σουηδικό προϊόν, Kopparberg Premium Cider. Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις.
 7. Ξεκινάει η συνεργασία με τον γνωστό οίκο της Ισπανίας Felix Solis, αντιπροσωπεύοντας το γνωστό πλέον brand για την ελληνική αγορά Penasol Sangria. Ακολουθεί η ειδική συνεργασία με το ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ».
 8. Το έτος αυτό η εταιρεία αποφασίζει να κάνει ένα άνοιγμα ως προς τον χώρο του Hard Spirits και εντάσσει στο Portfolio της τα προϊόντα του Αγγλικού οίκου Ramsbury (Gin - Vodka – Single Estate).
 9. Η Εταιρεία στρέφεται προς την Ιταλική αγορά. Μετά από πολύ χρόνο και έρευνα πάνω στην κατηγορία των εμφιαλωμένων νερών (Still, Sparkling) καταφέρνει και εντάσσει στο Portfolio της το γνωστό Ιταλικό νερό San Benedetto. Σε συνέχεια της προσπάθειάς της να εντάξει και τα Ιταλικά Αφρώδη (Prosecco, Moschato D’asti) κλείνει συνεργασία με τους γνωστούς οίκους Μοntelliana από την περιοχή Veneto και Tosti από την περιοχή Asti.

Οι προσδοκίες μας

 • Να ταξιδεύουμε συνεχώς, ερευνώντας νέες αγορές και νέα προϊόντα τα οποία έχουν ιστορία στον χρόνο.

 • Να ανακαλύπτουμε προϊόντα ποιοτικά, βασισμένα σε αγνά αγαθά της ίδιας της φύσης, τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες ενός ιδιαίτερου καταναλωτή.

 • Συνεργασία με εταιρείες, οι οποίες έχουν κοινωνική και οικολογική συνείδηση.

 • 2500τμ αποθηκευτικών χώρων
  600τμ γραφειακοί χώροι
  3000 θέσεις αποθήκευσης

  Σύγχρονες εγκαταστάσεις για την σωστή διακίνηση και αποθήκευση των προϊόντων

 • Σύγχρονες τεχνολογίες για ασφαλή διακίνηση των προϊόντων

  Φροντίζουμε για την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού

 • Ιδιόκτητος στόλος ΦΙΧ για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας

  Τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας

 • Τηρούμε συστήματα ασφάλειας προϊόντων (ISO)

  Συμμετέχουμε στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  House of Handcrafted

  Small Batch spirits

  House of Handcrafted Small Batch spirits

  Είστε άνω των 18 ετών;

  Ο ιστότοπος prodrinks.gr περιέχει πληροφορίες για αλκοολούχα ποτά και επευθύνετε μόνο σε ενήλικες.
  Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18.

  Ναι, είμαι άνω των 18 Όχι, δεν είμαι