• SlideshowTop2

  Μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούμε τις γνώσεις του A.H. Riise για να δημιουργούμε κορυφαίες γευστικές εμπειρίες.

ΠΟΛΗ
Ο επιστήμονας

Ο Albert Heinrich Riise, ώς έμπειρος φαρμακοποιός και επιστήμονας, χρησιμοποιούσε τις γνώσεις του για να εξελίσσει διαρκώς το ρούμι και τα ποτά που έφτιαχνε. Η αγάπη του για τα ταξίδια τον έφερε σε επαφή με τα αρωματικά βότανα και μπαχαρικά, τα οποία αργότερα χρησιμοποιούσε στα ποτά που έφτιαχνε.

ΣΥΝΤΑΓΗ
Παλαιωμένα βαρέλια

Μόνο οι καλύτερες σταγόνες από παλαιωμένα βαρέλια ρούμι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του απόλυτου μείγματος από την AH Riise. Το απόσταγμα ωριμάζει στα καλύτερης ποιότητας βαρέλια.

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
Το ποτό

Non Plus Ultra σημαίνει «Τίποτα Περαιτέρω» στα Λατινικά. Ο θρύλος λέει ότι η φράση ήταν χαραγμένη στους στύλους του Ηρακλή ως προειδοποίηση για να σηματοδοτήσει το όριο μεταξύ του γνωστού και του άγνωστου κόσμου στο στενό του Γιβραλτάρ.

ΡΟΥΜΙ

Η παλαίωση σε προσεκτικά καψαλισμένα, παλιά βαρέλια Bourbon δημιουργεί το απόλυτο μείγμα.

 • Non Plus Ultra Very Rare

  Non Plus Ultra Very Rare

  Non Plus Ultra Very Rare

  Το A.H.RIISE NON PLUS ULTRA "Very Rare" είναι το αποτέλεσμα άριστης δεξιοτεχνίας. Το απόσταγμα ωριμάζει στα καλύτερης ποιότητας βαρέλια. Η χρήση παλαιών βαρελιών απαιτεί πολύ καλή γνώση της τέχνης του blending (ανάμειξη). Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα της άριστης δεξιοτεχνίας του master blender μας.

  Κάθε στάδιο της διαδικασίας ελέγχεται. Η πανέμορφη φιάλη, η βαθιά λάμψη του ποτού, η ευχαρίστηση που θα νιώσετε στην πρώτη γουλιά, όλα έχουν μελετηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είναι ένα πραγματικά κορυφαίο ποτό και μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε τίποτα παραπάνω.

  ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
  Χρώμα: Καστανοκόκκινο
  Άρωμα: Μπαχαρικά και ελαφρυά δροσιά μέντας, ακατέργαστη ζάχαρη και ξύσμα πορτοκαλιού
  Γεύση: Κρεμώδης γεύση με νότες βανίλιας και καραμέλας
  Επίγευση: Κρεμώδης βανίλια και καραμέλα γάλακτος

  Συσκευασία: Alc:
  700ml 42%
  Αγορά
 • Non Plus Ultra Black Edition

  Non Plus Ultra Black Edition

  Non Plus Ultra Black Edition

  Η χρήση παλαιών βαρελιών απαιτεί μεγάλη γνώση στην τέχνη της ανάμειξης. Τα παλιά βαρέλια που χρησιμοποιούνται για τη σειρά Non Plus Ultra καίγονται περισσότερο από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι το μείγμα μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα στο ξύλο που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με αλκοόλ.

  Το προσεκτικά επιλεγμένο ρούμι που χρησιμοποιείται σε αυτό το μείγμα σε συνδυασμό με αυτά τα ώριμα βαρέλια, είναι το μυστικό για τη μοναδική γεύση Non Plus Ultra. Μόνο οι καλύτερες σταγόνες από παλαιωμένα βαρέλια ρούμι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του απόλυτου μείγματος από το A.H. Riise.

  Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, ούτε η όμορφη φιάλη, ούτε η βαθιά λάμψη και σίγουρα η απόλαυση που θα ζήσετε όταν το δοκιμάσετε για πρώτη φορά.

  ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
  Χρώμα: Μαόνι
  Άρωμα: Ροδάκινο, σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα βουτύρου
  Γεύση: Σοκολάτα γάλακτος με νότες αμύγδαλου και πορτοκαλιού, πολύ πλούσια και κρεμώδης, με μια νότα τανίνης στο τελείωμα
  Επίγευση: Μελόψωμο με γλάσο πορτοκαλιού

  Συσκευασία: Alc:
  700ml 42%
  Αγορά
 • Non Plus Ultra La Galante LTD Edition

  Non Plus Ultra La Galante LTD Edition

  Non Plus Ultra La Galante LTD Edition

  Ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά μας στην Καραϊβική Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο γεύσης και αρώματος σε αυτήν την αποκλειστική έκδοση Non Plus Ultra limited edition.

  Πριν από 150 χρόνια, ο Δανός φαρμακοποιός AH Riise Danish West Indian ρούμι στον παγκόσμιο χάρτη με το εμπορικό σήμα «Old St. Croix». Το σηματοδοτούμε με την κυκλοφορία του Non Plus Ultra “La Galante”.

  Old St. Croix Ultra Premium

  Το Non Plus Ultra La Galante πήρε το όνομά του από το πλοίο του Κολόμβου Santa Maria La Galante, του οποίου ηγήθηκε όταν ανακάλυψε το St. Croix και τις Δυτικές Ινδίες. Αυτό το αποκλειστικό μείγμα limited edition παρασκευάζεται από τον κύριο αποστακτήρα μας με τις καλύτερες σταγόνες από τη Δυτική Ινδία και την Κεντρική Αμερική.

  Κάθε βαρέλι επιλέγεται προσεκτικά προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανώτερο ωριμασμένο μείγμα που αιχμαλωτίζει την ουσία των Δυτικών Ινδιών και τη χλωρίδα των νησιών.

  Τα πάντα, από την πολύπλευρη καράφα μέχρι τη σκούρα κόκκινη λάμψη από μαόνι και ολόκληρη τη γευστική εμπειρία δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

  ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
  Χρώμα: Σκούρο κόκκινο μαόνι
  Άρωμα: Ένα συναρπαστικό άρωμα πορτοκαλιού, καραμέλας, κρεμ μπρουλέ και βανίλιας με νότες από μαόνι και το αρωματικό ξύλο bay rum που φυτρώνει στις Δυτικές Ινδίες.
  Γεύση: Σύνθετη, γεμάτη και απαλή πικάντικη γεύση με μια πινελιά πορτοκαλιού, κρεμώδης βανίλιας και λεμονιού με νότες από δρύινα βαρέλια εξαιρετικής ποιότητας.
  Επίγευση: Πλούσιο και κρεμώδες με νότες από την αρχική γεύση που σταδιακά ξεθωριάζουν σε μακρά επίγευση.

  Συσκευασία: Alc:
  700ml 43,4%
  Αγορά
 • Non Plus Ultra Ambre d’Or Excellence

  Non Plus Ultra Ambre d’Or Excellence

  Non Plus Ultra Ambre d’Or Excellence

  Μια εξωφρενικά γευστική έκρηξη.

  Ένα φανταστικό γλυκό και απαλό μείγμα με γεύση ώριμων φρούτων και ζεστών μπαχαρικών. Χρησιμοποιώντας μόνο τα παλαιότερα και τα καλύτερα βαρέλια που χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση γλυκών κρασιών, δίνουν σε αυτό το μείγμα μια πρωτόγνωρη γεύση. Είναι πραγματικά μια μοναδική έκρηξη αισθήσεων.

  Αυτός ο οινώδης χαρακτήρας προσθέτει σίγουρα μεγαλύτερο βάθος σε συνδυασμό με τα ώριμα βαρέλια και είναι το μυστικό για τη μοναδική γεύση Non Plus Ultra. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, ούτε η όμορφη καράφα, ούτε η βαθιά λάμψη και σίγουρα ούτε η απόλαυση που θα ζήσετε όταν δοκιμάσετε την πρώτη σας γεύση. Αυτό είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης.

  Το Non Plus Ultra – Ambre d’Or Excellence με πολύ πλούσια γεύση από αρωματικά δαμάσκηνα τουρσί και άρωμα από κίτρινα δαμάσκηνα με φλούδα πορτοκαλιού.

  ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
  Χρώμα: Μαόνι
  Άρωμα: Ροδάκινο, σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα βουτύρου.
  Γεύση: Σοκολάτα γάλακτος με νότες αμυγδάλου και πορτοκαλιού, πολύ πλούσια και κρεμώδης, με μια νότα τανίνης στο τελείωμα.
  Επίγευση: Μελόψωμο με γλάσο πορτοκαλιού.

  Συσκευασία: Alc:
  700ml 42%
  Αγορά

House of Handcrafted

Small Batch spirits

House of Handcrafted Small Batch spirits

Είστε άνω των 18 ετών;

Ο ιστότοπος prodrinks.gr περιέχει πληροφορίες για αλκοολούχα ποτά και επευθύνετε μόνο σε ενήλικες.
Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18.

Ναι, είμαι άνω των 18 Όχι, δεν είμαι