Μια οικογένεια μια ιστορία

Η PRODRINKS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2007. Ιδρυτικά μέλη της εταιρείας είναι οι Λουκάς & Σπύρος Σπυρόπουλος.

Τόσο το πάθος για επαφή και γνωριμία με τους ανθρώπους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και η πολυετή εμπειρία του Λουκά Σπυρόπουλου (30 χρόνια) πάνω στις πωλήσεις, ήταν η αφορμή για την ίδρυση αυτής της εταιρείας.

Τα πρώτα βήματα της (2007-2010) έρχονται αντιμέτωπα με μια μεγάλη δημοσιονομική κρίση για τα ελληνικά δεδομένα. Παρά τα δύσκολα χρόνια που διένυε η ελληνική αγορά και παρά το γεγονός ότι η αγοραστική δύναμη μειωνόταν συνεχώς, το πάθος, η θέληση & η εργατικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που συντέλεσαν στην σταθερή και υγιή ανάπτυξη της PRO-DRINKS.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά premium brands υψηλής ποιοτικής αξίας με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο και την κοινωνία όσο και στο περιβάλλον (με περιβαλλοντική συνείδηση).

Με την προσπάθεια αυτή ερχόμαστε πιο κοντά στο όνειρό μας για ένα διαφορετικό αύριο

Μια πορεία ένας στόχος

 1. Η εταιρεία PRoDRiNKS ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της με την εμπορία και διακίνηση προϊόντων όπως χυμοί, αναψυκτικά, νερά, μπύρες, κρασιά κ.α.
 2. Γίνεται η πρώτη μεταφορά σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου.
 3. Ξεκινάει η επιτυχημένη συνεργασία με τις εταιρείες “Ελληνικοί Χυμοί ΑΕ” - “VIVAFRESH” και την ποτοποιία “Κ. Ψυχής & Υιοί”.
 4. Η εταιρεία δημιουργεί ένα private label στην κατηγορία του χύμα κρασιού, με την επωνυμία «Γλεντοκόπι».
 5. Αναβάθμιση του τμήματος πωλήσεων με συστήματα αυτοματοποίησης.
 6. Ξεκινάει η ισχυρή συνεργασία με το παγκοσμίως γνωστό Σουηδικό προϊόν, Kopparberg Premium Cider. Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις.
 7. Ξεκινάει η συνεργασία με τον γνωστό οίκο της Ισπανίας Felix Solis, αντιπροσωπεύοντας το γνωστό πλέον brand για την ελληνική αγορά Penasol Sangria. Ακολουθεί η ειδική συνεργασία με το ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ».
 8. Το έτος αυτό η εταιρεία αποφασίζει να κάνει ένα άνοιγμα ως προς τον χώρο του Hard Spirits και εντάσσει στο Portfolio της τα προϊόντα του Αγγλικού οίκου Ramsbury (Gin - Vodka – Single Estate).
 9. Η Εταιρεία στρέφεται προς την Ιταλική αγορά. Μετά από πολύ χρόνο και έρευνα πάνω στην κατηγορία των εμφιαλωμένων νερών (Still, Sparkling) καταφέρνει και εντάσσει στο Portfolio της το γνωστό Ιταλικό νερό San Benedetto. Σε συνέχεια της προσπάθειάς της να εντάξει και τα Ιταλικά Αφρώδη (Prosecco, Moschato D’asti) κλείνει συνεργασία με τους γνωστούς οίκους Μοntelliana από την περιοχή Veneto και Tosti από την περιοχή Asti.

Οι προσδοκίες μας

 • Να ταξιδεύουμε συνεχώς, ερευνώντας νέες αγορές και νέα προϊόντα τα οποία έχουν ιστορία στον χρόνο.

 • Να ανακαλύπτουμε προϊόντα ποιοτικά, βασισμένα σε αγνά αγαθά της ίδιας της φύσης, τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες ενός ιδιαίτερου καταναλωτή.

 • Συνεργασία με εταιρείες, οι οποίες έχουν κοινωνική και οικολογική συνείδηση.

 • 5000 τμ αποθηκευτικών χώρων
  800 τμ γραφειακοί χώροι
  3000 θέσεις αποθήκευσης

  Σύγχρονες εγκαταστάσεις για την σωστή διακίνηση και αποθήκευση των προϊόντων

 • Σύγχρονες τεχνολογίες για ασφαλή διακίνηση των προϊόντων

  Φροντίζουμε για την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού

 • Ιδιόκτητος στόλος ΦΙΧ για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας

  Τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας

 • Τηρούμε συστήματα ασφάλειας προϊόντων (ISO)

  Συμμετέχουμε στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  Πιστοποίησεις

  Η εταιρεία PRoDRiNKS παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα

  Πιστοποίηση ISO 9001

  ISO 9001 – Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

  Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

  Τo ISO 9001 περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ένας Οργανισμός, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

  Με πάνω από 1.1 εκατομμύρια πιστοποιητικά η πιστοποίηση με βάση το ISO 9001 βοηθάει τους οργανισμούς να αποδείξουν στους πελάτες τους ότι παρέχουν με συνέπεια και αξιοπιστία προϊόντα και υπηρεσίες με ποιότητα που ικανοποιεί τις συμφωνημένες προδιαγραφές.

  Πιστοποίηση ISO 22000

  ISO 22000 – Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

  Το πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις γενικές απαιτήσεις που αφορούν την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων μιας επιχείρησης.

  Το ISO 22000 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην αλυσίδα τροφίμων και μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα τους.

  Πιστοποίηση Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

  Παροχή υψηλού ανταποδοτικού κινήτρου για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία

  Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, είναι ένας Φορέας που εξυπηρετεί αποκλειστικά το δημόσιο συμφέρον, με αποστολή του την οργάνωση και την προώθηση της ανακύκλωσης συσκευασιών σε όλη τη χώρα.

  Τηρώντας απολύτως τα αυστηρά πρότυπα που υπαγορεύει η κοινοτική και εθνική νομοθεσία, η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ είναι ήδη εναρμονισμένη στην απαίτηση του Νόμου 4042/2012, αλλά και της Κοινοτικής Οδηγίας 2008/98/ΕΚ, για χωριστή συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας τουλάχιστον σε 4 χωριστά ρεύματα (χαρτί, μέταλλο, πλαστικό και γυαλί), που οφείλουν να τηρήσουν απαρεγκλίτως όλοι οι φορείς ανακύκλωσης από 1ης Ιανουαρίου 2015.

  House of Handcrafted

  Small Batch spirits

  House of Handcrafted Small Batch spirits

  Είστε άνω των 18 ετών;

  Ο ιστότοπος prodrinks.gr περιέχει πληροφορίες για αλκοολούχα ποτά και απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
  Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18.

  Ναι, είμαι άνω των 18 Όχι, δεν είμαι