Το Sentir αναδύθηκε από το όραμα μιας ομάδας πρωτοπόρων που ξεκίνησαν μια μαγευτική αποστολή μέσα από ένα βασίλειο, γεμάτο με δελεαστικά αρώματα, γεύσεις και απεριόριστα πολιτιστικά θαύματα.
+ ΠερισσότεραΤο Sentir αναδύθηκε από το όραμα μιας ομάδας πρωτοπόρων που ξεκίνησαν μια μαγευτική αποστολή μέσα από ένα βασίλειο, γεμάτο με δελεαστικά αρώματα, γεύσεις και απεριόριστα πολιτιστικά θαύματα.
Θέλουμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Οαχάκα και το Μεξικό σε όλο τον κόσμο.
+ ΠερισσότεραΜε τις limited-edition φιάλες μας, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα μοναδικό έργο τέχνης. Τεχνίτες υφαίνουν καλάθια για να βάλουν τις ετικέτες μας και άλλοι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να ζωγραφίσουν με πολύχρωμες λεπτομέρειες τις φιάλες μας, με τον ίδιο τρόπο που ζωγραφίζουν τα "alebrijes", τα οποία είναι μυθολογικές φιγούρες που ενσωματώνουν διαφορετικά ζώα σε ένα.
Η αγάπη μας για το μεσκάλ ξεκίνησε το 2016. Από τις απαρχές της, η Mezcal Sentir έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός premium brand, όπου η επίτευξη της καλύτερης ποιότητας είναι προτεραιότητά μας.
Φροντίζουμε κάθε στάδιο, ξεκινώντας από την καλλιέργεια της υψηλότερης ποιότητας αγαύης, μέχρι τη δημιουργία του πιο βιώσιμου μεσκάλ. Η ακλόνητη προσοχή μας περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικές αρχές, την κοινότητα, τη γη και την ευγνωμοσύνη για τη γη.
+ ΠερισσότεραCLASSIC EDITION
Φροντίζουμε κάθε στάδιο, ξεκινώντας από την καλλιέργεια της υψηλότερης ποιότητας αγαύης, μέχρι τη δημιουργία του πιο βιώσιμου μεσκάλ.
Artesanal Cirial Classic Edition
Αγαύη Cirial
Από την οικογένεια Karwinskii. Μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί έως και 12 διαφορετικοί τύποι αυτού του είδους. Αυτό που χαρακτηρίζει το Cirial είναι το ύψος του, περίπου 2 μέτρα.
Το όνομά του προέρχεται από τα «cirios» που είναι ψηλά κεριά που χρησιμοποιούνται στις μεξικανικές εκκλησίες.
Βρίσκεται συνήθως στη φύση, και παρόλο που οι άνθρωποι το καλλιεργούν για να το χρησιμοποιήσουν ως φράχτη, χρειάζονται 8 έως 9 χρόνια για να ωριμάσουν.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Karwinskii)
Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Απαλό με γεύσεις βοτάνων και εσπεριδοειδών και γήινο φινίρισμα.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 46% |
Artesanal Espadin Classic Edition
Αγαύη Εσπαντίν
Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.
Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.
Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)
Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 7 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Έξοχη είσοδος, μέτρια καπνιστή με νότες ξύλου και γλυκό φινίρισμα.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 41% |
Artesanal Espadin Olla De Barro Classic Edition
Αγαύη Εσπαντίν
Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.
Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.
Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.
Κατηγορία: Ancestral Mezcal
Απόσταξη: Σε πήλινο δοχείο
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)
Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Δυνατό και βελούδινο στον ουρανίσκο. Φέρνει αναμνήσεις βροχής, φρεσκάδας και υγρής γης. Μοναδικό λόγω της προγονικής του διαδικασίας.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 49% |
Artesanal Tepeztate Classic Edition
Αγαύη Tepeztate
Η κοινή του ονομασία Tepeztate, προέρχεται από τη λέξη Tepetl, που σημαίνει «λόφος» επειδή φυτρώνει στους βράχους. Χρειάζονται από 18 έως 20 χρόνια για να ωριμάσει.
Ευτυχώς, η αγαύη «Μαρμοράτα» ήδη καλλιεργείται, αν και απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εξαφάνισης της, στο μέλλον.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Marmorata)
Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 20 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Έντονη παρουσία στο στόμα, με ισορροπημένο τρόπο και μεταλλικό άγγιγμα αλλά πάνω από όλα φρέσκια και αρωματική.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 49% |
Artesanal Tobala Classic Edition
Αγαύη Τομπάλα
Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Potatorum και μεταξύ άλλων κοινών ονομασιών που έχει είναι Papalometl, που προέρχεται από τη λέξη πεταλούδα.
Αυτό το όνομα δίνεται από το σχήμα των φύλλων του που μοιάζουν με φτερά πεταλούδας.
Στην Οαχάκα, αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλες οι κοινότητες μεσκάλ, φτιάχνουν μεσκάλ από το Agave Potatorum.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Potatorum)
Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Με υψηλή ένταση και αρώματα λευκών λουλουδιών. Η γεύση του θυμίζει φύλλα καπνού.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 46% |
Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
Αγαύη Εσπαντίν
Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.
Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.
Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.
Κατηγορία: Ancestral Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)
Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Η φυσική γλυκύτητα του Espadin με μια νότα γεύσης καφέ
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 40% |
LIMITED EDITION
Με τις limited-edition φιάλες μας, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα μοναδικό έργο τέχνης.
Artesanal Cirial Limited Edition
Αγαύη Cirial
Από την οικογένεια Karwinskii. Μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί έως και 12 διαφορετικοί τύποι αυτού του είδους. Αυτό που χαρακτηρίζει το Cirial είναι το ύψος του, περίπου 2 μέτρα.
Το όνομά του προέρχεται από τα «cirios» που είναι ψηλά κεριά που χρησιμοποιούνται στις μεξικανικές εκκλησίες.
Βρίσκεται συνήθως στη φύση, και παρόλο που οι άνθρωποι το καλλιεργούν για να το χρησιμοποιήσουν ως φράχτη, χρειάζονται 8 έως 9 χρόνια για να ωριμάσουν.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Karwinskii)
Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Απαλό με γεύσεις βοτάνων και εσπεριδοειδών και γήινο φινίρισμα.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 46% |
Artesanal Cerrudo Limited Edition
Αγαύη Cerrudo
Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Americana, μια πολύ μεγάλη αγαύη.
Τα φύλλα του (pencas) έχουν ασπροπράσινο χρώμα, λόγω του κεριού που τα καλύπτει.
Μπορεί να χρειαστούν από 18 έως 25 χρόνια για να αναπτυχθεί, επομένως βρίσκεται στη φύση.
Ωστόσο, κάνουμε προσπάθειες να διατηρήσουμε αυτό το είδος αγαύης καλλιεργώντας την, για να μπορέσουμε να παράγουμε ένα εκλεκτό μεσκάλ.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Americana)
Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 25 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Αρωματικό με νότες βοτάνων και φρούτων. Έντονο στον ουρανίσκο, αλλάζει δραστικά με μια νότα καπνού.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 48% |
Artesanal Espadin Limited Edition
Αγαύη Εσπαντίν
Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.
Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.
Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)
Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 7 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Έξοχη είσοδος, μέτρια καπνιστή με νότες ξύλου και γλυκό φινίρισμα.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 46% |
Artesanal Espadin Olla De Barro Limited Edition
Αγαύη Εσπαντίν
Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.
Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.
Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.
Κατηγορία: Ancestral Mezcal
Απόσταξη: Σε πήλινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)
Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Δυνατό και βελούδινο στον ουρανίσκο. Φέρνει αναμνήσεις βροχής, φρεσκάδας και υγρής γης. Μοναδικό λόγω της προγονικής του διαδικασίας.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 49% |
Artesanal Tepeztate Limited Edition
Αγαύη Tepeztate
Η κοινή του ονομασία Tepeztate, προέρχεται από τη λέξη Nahuatl Tepetl, που σημαίνει «λόφος» επειδή φυτρώνει στους βράχους. Χρειάζονται από 18 έως 20 χρόνια για να ωριμάσει.
Ευτυχώς, η αγαύη μαρμαράτα ήδη καλλιεργείται, αν και απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες για να αποφευχθούν περιφερειακές εξαφανίσεις στο μέλλον.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Marmorata)
Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 20 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Έντονη παρουσία στο στόμα, με ισορροπημένο τρόπο και μεταλλικό άγγιγμα αλλά πάνω από όλα φρέσκια και αρωματική.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 49% |
Artesanal Tobala Limited Edition
Αγαύη Τομπάλα
Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Potatorum και μεταξύ άλλων κοινών ονομασιών που έχει είναι Papalometl, που προέρχεται από τη λέξη Nahuatl, πεταλούδα.
Αυτό το όνομα δίνεται από το σχήμα των φύλλων του που μοιάζουν με φτερά πεταλούδας.
Στην Οαχάκα, αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλες οι κοινότητες μεσκάλ, φτιάχνουν μεσκάλ από το Agave Potatorum.
Κατηγορία: Artisan Mezcal
Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα
Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό
Ποικιλία: Cirial (Agave Potatorum)
Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια
Γευστικές σημειώσεις: Με υψηλή ένταση και αρώματα λευκών λουλουδιών. Η γεύση του θυμίζει φύλλα καπνού.
Συσκευασία: | Alc: |
---|---|
700 ml | 46% |
Ο ιστότοπος prodrinks.gr περιέχει πληροφορίες για αλκοολούχα ποτά και απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18.
Δυστυχώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην ιστοσελίδα μας.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η πρόσβαση σε αλκοολούχα ποτά επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.