• SlideshowTop4

    Το Sentir είναι τα πάντα. Ανακαλύψτε τη μοναδική μαγεία καθενός από τα μεσκάλ μας.

Ιστορία
Ιστορία

Το Sentir αναδύθηκε από το όραμα μιας ομάδας πρωτοπόρων που ξεκίνησαν μια μαγευτική αποστολή μέσα από ένα βασίλειο, γεμάτο με δελεαστικά αρώματα, γεύσεις και απεριόριστα πολιτιστικά θαύματα.

+ Περισσότερα
Φιάλη
Φιάλη

Με τις limited-edition φιάλες μας, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα μοναδικό έργο τέχνης. Τεχνίτες υφαίνουν καλάθια για να βάλουν τις ετικέτες μας και άλλοι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να ζωγραφίσουν με πολύχρωμες λεπτομέρειες τις φιάλες μας, με τον ίδιο τρόπο που ζωγραφίζουν τα "alebrijes", τα οποία είναι μυθολογικές φιγούρες που ενσωματώνουν διαφορετικά ζώα σε ένα.

Brand
Brand

Η αγάπη μας για το μεσκάλ ξεκίνησε το 2016. Από τις απαρχές της, η Mezcal Sentir έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός premium brand, όπου η επίτευξη της καλύτερης ποιότητας είναι προτεραιότητά μας.

+ Περισσότερα

CLASSIC EDITION

Φροντίζουμε κάθε στάδιο, ξεκινώντας από την καλλιέργεια της υψηλότερης ποιότητας αγαύης, μέχρι τη δημιουργία του πιο βιώσιμου μεσκάλ.

  • Artesanal Cirial Classic Edition

    Artesanal Cirial Classic Edition

    Artesanal Cirial Classic Edition

    Αγαύη Cirial

    Από την οικογένεια Karwinskii. Μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί έως και 12 διαφορετικοί τύποι αυτού του είδους. Αυτό που χαρακτηρίζει το Cirial είναι το ύψος του, περίπου 2 μέτρα.

    Το όνομά του προέρχεται από τα «cirios» που είναι ψηλά κεριά που χρησιμοποιούνται στις μεξικανικές εκκλησίες.

    Βρίσκεται συνήθως στη φύση, και παρόλο που οι άνθρωποι το καλλιεργούν για να το χρησιμοποιήσουν ως φράχτη, χρειάζονται 8 έως 9 χρόνια για να ωριμάσουν.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Karwinskii)

    Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Απαλό με γεύσεις βοτάνων και εσπεριδοειδών και γήινο φινίρισμα.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 46%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Classic Edition

    Artesanal Espadin Classic Edition

    Artesanal Espadin Classic Edition

    Αγαύη Εσπαντίν

    Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.

    Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.

    Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)

    Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 7 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Έξοχη είσοδος, μέτρια καπνιστή με νότες ξύλου και γλυκό φινίρισμα.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 41%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Olla De Barro Classic Edition

    Artesanal Espadin Olla De Barro Classic Edition

    Artesanal Espadin Olla De Barro Classic Edition

    Αγαύη Εσπαντίν

    Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.

    Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.

    Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.

    Κατηγορία: Ancestral Mezcal

    Απόσταξη: Σε πήλινο δοχείο

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)

    Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Δυνατό και βελούδινο στον ουρανίσκο. Φέρνει αναμνήσεις βροχής, φρεσκάδας και υγρής γης. Μοναδικό λόγω της προγονικής του διαδικασίας.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 49%
    Αγορά
  • Artesanal Tepeztate Classic Edition

    Artesanal Tepeztate Classic Edition

    Artesanal Tepeztate Classic Edition

    Αγαύη Tepeztate

    Η κοινή του ονομασία Tepeztate, προέρχεται από τη λέξη Tepetl, που σημαίνει «λόφος» επειδή φυτρώνει στους βράχους. Χρειάζονται από 18 έως 20 χρόνια για να ωριμάσει.

    Ευτυχώς, η αγαύη «Μαρμοράτα» ήδη καλλιεργείται, αν και απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εξαφάνισης της, στο μέλλον.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Marmorata)

    Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 20 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Έντονη παρουσία στο στόμα, με ισορροπημένο τρόπο και μεταλλικό άγγιγμα αλλά πάνω από όλα φρέσκια και αρωματική.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 49%
    Αγορά
  • Artesanal Tobala Classic Edition

    Artesanal Tobala Classic Edition

    Artesanal Tobala Classic Edition

    Αγαύη Τομπάλα

    Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Potatorum και μεταξύ άλλων κοινών ονομασιών που έχει είναι Papalometl, που προέρχεται από τη λέξη πεταλούδα.

    Αυτό το όνομα δίνεται από το σχήμα των φύλλων του που μοιάζουν με φτερά πεταλούδας.

    Στην Οαχάκα, αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλες οι κοινότητες μεσκάλ, φτιάχνουν μεσκάλ από το Agave Potatorum.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Potatorum)

    Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Με υψηλή ένταση και αρώματα λευκών λουλουδιών. Η γεύση του θυμίζει φύλλα καπνού.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 46%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition

    Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition

    Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition

    Αγαύη Εσπαντίν

    Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.

    Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.

    Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.

    Κατηγορία: Ancestral Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)

    Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Η φυσική γλυκύτητα του Espadin με μια νότα γεύσης καφέ

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 40%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition
  • Artesanal Espadin Destilado Con Cafe Classic Edition

LIMITED EDITION

Με τις limited-edition φιάλες μας, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα μοναδικό έργο τέχνης.

  • Artesanal Cirial Limited Edition

    Artesanal Cirial Limited Edition

    Artesanal Cirial Limited Edition

    Αγαύη Cirial

    Από την οικογένεια Karwinskii. Μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί έως και 12 διαφορετικοί τύποι αυτού του είδους. Αυτό που χαρακτηρίζει το Cirial είναι το ύψος του, περίπου 2 μέτρα.

    Το όνομά του προέρχεται από τα «cirios» που είναι ψηλά κεριά που χρησιμοποιούνται στις μεξικανικές εκκλησίες.

    Βρίσκεται συνήθως στη φύση, και παρόλο που οι άνθρωποι το καλλιεργούν για να το χρησιμοποιήσουν ως φράχτη, χρειάζονται 8 έως 9 χρόνια για να ωριμάσουν.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Karwinskii)

    Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Απαλό με γεύσεις βοτάνων και εσπεριδοειδών και γήινο φινίρισμα.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 46%
    Αγορά
  • Artesanal Cerrudo Limited Edition

    Artesanal Cerrudo Limited Edition

    Artesanal Cerrudo Limited Edition

    Αγαύη Cerrudo

    Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Americana, μια πολύ μεγάλη αγαύη.

    Τα φύλλα του (pencas) έχουν ασπροπράσινο χρώμα, λόγω του κεριού που τα καλύπτει.

    Μπορεί να χρειαστούν από 18 έως 25 χρόνια για να αναπτυχθεί, επομένως βρίσκεται στη φύση.

    Ωστόσο, κάνουμε προσπάθειες να διατηρήσουμε αυτό το είδος αγαύης καλλιεργώντας την, για να μπορέσουμε να παράγουμε ένα εκλεκτό μεσκάλ.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Americana)

    Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 25 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Αρωματικό με νότες βοτάνων και φρούτων. Έντονο στον ουρανίσκο, αλλάζει δραστικά με μια νότα καπνού.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 48%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Limited Edition

    Artesanal Espadin Limited Edition

    Artesanal Espadin Limited Edition

    Αγαύη Εσπαντίν

    Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.

    Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.

    Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)

    Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 7 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Έξοχη είσοδος, μέτρια καπνιστή με νότες ξύλου και γλυκό φινίρισμα.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 46%
    Αγορά
  • Artesanal Espadin Olla De Barro Limited Edition

    Artesanal Espadin Olla De Barro Limited Edition

    Artesanal Espadin Olla De Barro Limited Edition

    Αγαύη Εσπαντίν

    Το επιστημονικό όνομα για το Εσπαντίν είναι Agave Angustifolia, και χρησιμοποιείται περισσότερο για την παραγωγή μεσκάλ.

    Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Συμβούλιο Μεσκάλ, αντιπροσωπεύει το 80% των αγαυών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του εμβληματικού μεξικανικού αποστάγματος.

    Η μεγάλη προτίμηση από την πλευρά των παραγωγών μεσκάλ, στην Οαχάκα, οφείλεται στο ότι η περίοδος ωρίμανσής του είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες μεσκάλ αγαύες. Χρειάζεται 6 με 8 χρόνια για να ωριμάσει και είναι το πιο καλλιεργημένο.

    Κατηγορία: Ancestral Mezcal

    Απόσταξη: Σε πήλινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Εσπαντίν (Agave Angustifolia)

    Ανάπτυξη φυτού: 6 έως 8 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Δυνατό και βελούδινο στον ουρανίσκο. Φέρνει αναμνήσεις βροχής, φρεσκάδας και υγρής γης. Μοναδικό λόγω της προγονικής του διαδικασίας.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 49%
    Αγορά
  • Artesanal Tepeztate Limited Edition

    Artesanal Tepeztate Limited Edition

    Artesanal Tepeztate Limited Edition

    Αγαύη Tepeztate

    Η κοινή του ονομασία Tepeztate, προέρχεται από τη λέξη Nahuatl Tepetl, που σημαίνει «λόφος» επειδή φυτρώνει στους βράχους. Χρειάζονται από 18 έως 20 χρόνια για να ωριμάσει.

    Ευτυχώς, η αγαύη μαρμαράτα ήδη καλλιεργείται, αν και απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες για να αποφευχθούν περιφερειακές εξαφανίσεις στο μέλλον.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Marmorata)

    Ανάπτυξη φυτού: 18 έως 20 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Έντονη παρουσία στο στόμα, με ισορροπημένο τρόπο και μεταλλικό άγγιγμα αλλά πάνω από όλα φρέσκια και αρωματική.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 49%
    Αγορά
  • Artesanal Tobala Limited Edition

    Artesanal Tobala Limited Edition

    Artesanal Tobala Limited Edition

    Αγαύη Τομπάλα

    Η επιστημονική του ονομασία είναι Agave Potatorum και μεταξύ άλλων κοινών ονομασιών που έχει είναι Papalometl, που προέρχεται από τη λέξη Nahuatl, πεταλούδα.

    Αυτό το όνομα δίνεται από το σχήμα των φύλλων του που μοιάζουν με φτερά πεταλούδας.

    Στην Οαχάκα, αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλες οι κοινότητες μεσκάλ, φτιάχνουν μεσκάλ από το Agave Potatorum.

    Κατηγορία: Artisan Mezcal

    Απόσταξη: Σε χάλκινο άμβυκα

    Περιοχή: Σαντιάγκο Ματατλάν, Οαχάκα, Μεξικό

    Ποικιλία: Cirial (Agave Potatorum)

    Ανάπτυξη φυτού: 8 έως 9 χρόνια

    Γευστικές σημειώσεις: Με υψηλή ένταση και αρώματα λευκών λουλουδιών. Η γεύση του θυμίζει φύλλα καπνού.

    Συσκευασία: Alc:
    700 ml 46%
    Αγορά
  • Artesanal Tobala Limited Edition
  • Artesanal Tobala Limited Edition
  • Artesanal Tobala Limited Edition
  • Artesanal Tobala Limited Edition
  • Artesanal Tobala Limited Edition
  • Artesanal Tobala Limited Edition

House of Handcrafted

Small Batch spirits

House of Handcrafted Small Batch spirits

Είστε άνω των 18 ετών;

Ο ιστότοπος prodrinks.gr περιέχει πληροφορίες για αλκοολούχα ποτά και απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18.

Ναι, είμαι άνω των 18 Όχι, δεν είμαι